Bli med på påskejakt

Vi har gjemt seks egg rundt på Lilleaker, bruk kartet lenger ned så får du et lite hint om hvor du finner eggene. Ved hvert egg skal du svare på et spørsmål, når du har svart riktig på alle seks spørsmålene kan du registrere deg og bli med i trekningen av et gavekort på CC Vest og Grønn café til en verdi av 1000,- Og du kan hente deg ut en liten premie i informasjonen på CC Vest, på Grønn Café eller Møllefossen café.

Informasjonen på CC Vest er bemannet man-fred 11-19 og lørd 10-18. Premien er en button designet av Victoria @Hagebyen og en liten sjokolade fra Pascal.

Eggjakten passer for familier og barn, og de som synes det er spennende med påskejakt.

God tur!

Her finner du eggene

Egg 1

CC Vest hovedinngang

Hvor mange egg er det i et snes?
Egg 2

Grønn Cafe

Hvem malte det berømte maleriet Nattverten (1495 – 1497)?
Egg 3

Fåbroløkka

Hvilket land tilhører Påskeøya?
Egg 4

Fåbro Gård

På sensommeren åpner Fåbro gård med sudeigsbakeri, cafè, butikk og selskapslokaler – hvem bygget dette som sitt sommersted i 1750?
Egg 5

FÅD, Granfoss

Genis klatresenter og Norrøna House ligger i gamle Granfos papirfabrikk. Ombyggingen er basert på ombruk og store deler av fasaden har blitt plukket ned, rense og satt opp igjen. Hvilket materiale er fasaden bygget i?
Egg 6

Møllefossen Café

Bygget som huser Møllefossen cafè ble i sin tid brukt som turbinhus drevet av vannkraft fra Møllefossen. Hvilket selskap drev industri langs elva fra 1860-1980?

Har du svart feil på noen av spørsmålene vil du få beskjed om det, og mulighet til å svare på nytt.


Påskejakten avsluttes 3.april

Du har svart riktig
Et eller flere av dine svar er feil, gå tilbake å prøv på nytt